استفاده از شیشه هوشمند به عنوان وایت برد
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید! [کل: 0 میانگین: 0] برای امتیاز به این نوشته
انواع پارتیشن های شیشه ای را در این مطلب مورد بررسی قرار خواهیم داد.
بررسی انواع پارتیشن شیشه ای
مکانیزم پارتیشن شیشه ای فریم دار
پارتیشن های شیشه ای فریم دار تک جداره
پارتیشن های فریم دار دو جداره
نصب پارتیشن شیشه ای دو جداره
جنس پارتیشن شیشه ای فریم دار
پارتیشن های شیشه ای فریم دار در مقایسه با پارتیشن های شیشه های بدون فریم یا فریم لس، از استحکام و دوام بالاتری برخوردارند. به طور کلی می توانیم انواع مختلف جداکننده ها را به چند دسته تقسیم بندی کنیم که در ادامه به شما خواهیم گفت.
در ادامه بررسی انواع پارتیشن های شیشه ای باید بگوییم که استفاده از پارتیشن شیشه ای فریم دار در اماکن مختلف سبب افزایش جذابیت محیط، بروز سازی، زیباسازی و خاص بودن آن فضا خواهد گشت.
یکی از پر استفاده ترین انواع پارتیشن های شیشه ای اداری، مدل فریم دار تک جداره است.
این پارتیشن ها به عنوان یکی از انواع پارتیشن های شیشه ای از لحاظ عایق صدا و حرارت، نسبت به پارتیشن تک جداره بهتر عمل می کنند. در میان دو قسمت پارتیشن شیشه ای دو جداره ، یک فضای ۵ تا ۷ سانتی متری وجود دارد که به راحتی می توان از پرده ی کرکره ای در میان آن برای زیباتر شدن و استترار محیط استفاده نمود. همچنین می توان انواع کابل های برق، تلفن، شبکه و بی سیم را از آن عبور داد.
هر دو شیشه ها شفاف هستند و نور هم می تواند به داخل فضا برساند.در حالی که هر دو پارتیشن کاربرد یکسان دارند و معمولا در اماکن اداری و دفاتر استفاده می شود اما تفاوت هایی با هم دارند. شیشه دو جداره از دو لایه شیشه سکوریت 10-12 میل استفاده می شود که به هم چسبیده اند تا عایق بیشتری ایجاد کنند. این بدان معناست که دیوارهای شیشه ای دو جداره نسبت به سیستم های تک جداره ما عایق صوتی بهتری دارند و مقاوم تر است. از نظر ظاهری پارتیشن شیشه ای تک جداره به دلیل ضخامت کمتر شیشه ها و ظرافت کار ظاهری زیباتر از پارتیشن شیشه ای دوجداره است.
همچنین در پارتیشن شیشه ای دوجداره می توان بین دو لایه شیشه سکوریت پرده کرکره ای نصب کنید و با تنها یک پیچ می توان اتاق شیشه ای را تاریک یا روشن کنید. این کار علاوه بر ایجاد حریم خصوصی سبکی منحصر به فرد و شیک به دفتر کاری شما می دهد.
در قدم اول در نصب این پارتیشن ها از انواع پارتیشن های شیشه ای باید کار را به یک تیم حرفه ای و کاربلد سپرد. بعد از مشاهده و برانداز کردن محل نصب مکان مورد نظر اندازه گیری می شود.
پارتیشن ها در هر نوعی که باشند، تک جداره و یا دوجداره، متریال اصلی ساخت آنها شیشه است. شیشه مصرفی در پارتیشن ها نیز عمدتاً شیشه سکوریت می باشد. شیشه های سکوریت، نوعی از شیشه هستند که نسبت به شیشه های معمولی بسیار مقاوم ترند و به راحتی شکسته نمی شود و در صورت شکستگی نیز خطری را برای افراد به دنبال نخواهند داشت.
یراق آلات و پروفیل ها، لوازمی هستند که بدنه ی شیشه ای پارتیشن ها را به هم متصل می کنند و آنها را کنار هم نگه می دارند. این یراق آلات معمولاً جنسی آلومینیومی دارند و بسته به نوع پارتیشن مصرفی، مقدار و میزان آن متفاوت خواهد بود؛ رنگ یراق آلات مورد استفاده در پارتیشن های شیشه ای، برنز، سفید، مشکی، طلایی یا نقرهای میتواند باشد.
پارتیشن های شیشه ای تک جداره بروزترین و جدیدترین نوع دکوراسیون در ساختمان ها هستند. امروزه پا به هر ساختمان مدرنی که می گذارید از پارتیشن های شیشه ای بهره برده اند. با وجود این همه گیری متاسفانه اکثراًیراق آلات مصرفی در پارتیشن ها وارداتی بوده و از کشورهای خارجی وارد میشود.
قیمت پارتیشن شیشه ای ثابت بر اساس مترمربع محاسبه می شود که هر متر آن 1،150،000 تومان می باشد که هزینه نصب به طور میانگین 150،000 تومان می باشد.
این نوع پارتیشن شیشه ای را می توان در هر جایی نصب و اجرا کرد اما در موارد زیر بیشتر استفاده می شود:
در فضاهای بزرگ که جمعیت و تردد زیاد است برای پیشگیری از هجوم یکباره افراد به درب های خروجی (بخصوص در همایش و سمینار و نمایشگاهها) از این درب ها استفاده می شود تا از ازدحام و دشواری در تردد جلوگیری شود.
برخی از فضاها مانند رستوران ها ، تالار پذیرایی و سفره خانه ها که در خارج از شهر یا اطراف شهرها قرار دارند ، دارای اختلاف دما در طول روز و شب هستند. بدین معنی که در فصل تابستان روزهای گرم و شب های خنکی دارند. برای تعادل و جلوگیری از اتلاف انرژی از اینن درب ها استفاده می شود. بدین صورت که در روز درب ها بسته می شود تا از اتلاف هوای خنک جلوگیری شود و در شب درب ها باز می ماند تا هوای خنک از بیرون به داخل وارد شود. به طور کلی برای مکان هایی که در موقعیت آب و هوایی متفاوت در طول شبانه روز قرار دارند، درب های اسلایدینگ بسیار مناسب است.
یکی از کاربردهای درب های اسلایدینگ در فضاهایی مانند نمایشگاه اتومبیل ، فروشگاهها و لوازم خانگی و.. است که جا به جایی لوازم سنگین در آن نیاز به فضای زیادی دارد. با این درب ها نه تنها به راحتی لوازم سنگین مانند اتومبیل ، یخچال ، مبلمان و.. وارد یا خارج از فضا می شود بلکه از آسیب دیدگی لوازم جلوگیری کرده و درزمان و هزینه صرفه جویی می شود.
یکی از پرکاربردترین پارتیشن شیشه ای اسلایدینگ کاربرد آن در استخر می باشد . محصور کردن استخر در دیوار شیشه ای علاوه بر حفاظت از کودکان و حیوانات در برابر افتادن در آب ، جلوه خاصی به استخر می بخشد.
رنگهای موجود برای پارتیشن شیشه ای متحرک سفید ، آنادایز و مشکی می باشد.
این نوع پارتیشن از یک درب ثابت و یک درب متحرک تشکیل شده است و به صورت افقی و با کمک دست باز و بسته می شود .
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید! [کل: 0 میانگین: 0] برای امتیاز به این نوشته
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید! [کل: 0 میانگین: 0] دستگاه های تولید شیشه سکوریت
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید! [کل: 1 میانگین: 5] تفاوت یراق های وارداتی و
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید! [کل: 2 میانگین: 5] مدت زمان آهنکاری شیشه حمام
شرکت کامادر با بیش از 25 سال سابقهی فعالیت و اجرای بیش از 40 هزار پروژه مختلف، ثابت نموده که در امور خود متخصص بوده و رضایت مشتریان را جلب نموده است.
بدون واسطه خرید کنید!
فروش ویژه به مدت محدود با شرایط پرداخت ویژه! فقط امروز فرصت دارید!!
با ما تماس بگیرید