تفاوت شیشه سکوریت با شیشه معمولی چیست؟

در پاسخ به سوال تفاوت شیشه سکوریت با شیشه معمولی چیست؟، می توان گفت شیشه های سکوریت با شیشه های معمولی در موارد متعددی متفاوت هستند. اما از مهم ترین تفاوت های آن ها می‌ توان به مقاومت و استحکام آن ها اشاره کرد. از نظر مقاومت و استحکام، شیشه سکوریت حرف اول را می زند. زیرا نسبت به شیشه های معمولی مقاوم تر و مستحکم تر است. بنابراین یکی از مهم ترین تفاوت های شیشه سکوریت و شیشه معمولی، مقاومت و پایداری آن ها است.

مجموعه ای از پانل های شیشه ای شفاف سکوریت را با لبه های صیقلی را نشان می دهد. پانل ها به صورت موازی چیده شده اند و یک الگوی تکراری ایجاد می کنند که شفافیت آنها و نحوه انعکاس و شکست نور را برجسته می کند. لبه‌ های شیشه های سکوریت کامادر رنگ سبز کمی دارند که به دلیل داشتن آهن، مشخصه انواع خاصی از شیشه‌های شفاف است. در پس‌ زمینه، عناصر تاری وجود دارد که نشان می‌ دهد تصویر در یک فضای داخلی گرفته شده است، احتمالاً یک کارگاه یا فضای ذخیره‌ سازی مواد شیشه‌ ای.

شیشه سکوریت چیست؟

شیشه سکوریت، که به آن شیشه ایمنی نیز گفته می‌ شود، نوعی شیشه است که از طریق فرآیند خاصی تولید می‌ شود. تا مقاومت و ایمنی بالایی داشته باشد. شیشه سکوریت دارای مقاومت بیشتری در برابر ضربه و فشار است. این شیشه تقریباً 5 تا 7 برابر مقاوم‌ تر از شیشه معمولی است. همچنین می‌ تواند تغییرات دمایی ناگهانی را تحمل کند. و برای استفاده در محیط‌ هایی که تحت دما های مختلف قرار دارند، مناسب است.

تفاوت شیشه سکوریت با شیشه معمولی

شیشه سکوریت و شیشه معمولی از نظر ساختاری و خواص فنی تفاوت‌ های زیادی دارند :

روش تولید

به طور کلی شیشه‌ های معمولی از ذوب شن سیلیس و سایر مواد اولیه در دما های بالا طراحی و ساخته می شوند. و در نهایت، پس از شکل‌ گیری، به آرامی خنک می‌ شوند. این در حالی است که شیشه سکوریت نیز از همان مواد اولیه ساخته می‌ شود. اما پس از شکل‌ گیری، تحت فرآیند حرارتی قرار گرفته و به سرعت سرد می شود. که این فرآیند به ایجاد تنش‌ های داخلی کمک می‌ کند.

مقاومت

شیشه معمولی مقاومت کمتری نسبت به شیشه های سکوریت دارد. و در برابر ضربه و تغییر دما، استحکام مطلوبی ندارد. بنابراین احتمال شکسته شدن آن، بیشتر است. اما شیشه سکوریت به طور قابل توجهی مقاوم‌ تر است. در نتیجه می‌ تواند در برابر ضربات قوی و همچنین تغییرات دما مانند حرارت و سرمای ناگهانی، مقاومت بیشتری نشان دهد.

خطرات در هنگام شکستن

شیشه های معمولی در صورتی که دچار شکستگی شوند، به قطعات و تکه های بزرگ و تیز تبدیل می شوند. که می تواند برای کاربران خطرناک باشد. اما شیشه سکوریت در صورت شکستن، به ذرات کوچک و کند تقسیم می شود که خطر صدمه را نیز کاهش می دهد.

دسته ای از ورق های شیشه ای سکوریت را نشان می دهد که با زاویه به یکدیگر تکیه داده اند. ورق ها از نظر اندازه متفاوت هستند و بزرگترین آنها در پشت و کوچکترین آنها در جلو هستند که جلوه ای پلکانی ایجاد می کنند. لبه های شیشه های سکوریت کامادر صیقلی و صاف هستند و نور را منعکس می کنند و حس ضخامت آنها را القا می کنند. شفافیت شیشه مشهود است زیرا می توانید لایه های پشت هر ورق را ببینید.

نحوه تشخیص شیشه سکوریت از شیشه معمولی

بررسی لبه‌ ها : شیشه سکوریت معمولاً لبه‌ های صاف‌ تری دارد و لبه‌ های آن به طور معمول پرداخت شده‌ اند. در حالی که شیشه معمولی ممکن است لبه‌ های خشن‌ تری داشته باشد.

سایز و شکل شکافتگی : در صورت شکستن، شیشه سکوریت به تکه‌ های کوچک و بی‌ خطر تقسیم می‌ شود. در حالی که شیشه معمولی به تکه‌ های بزرگ و تیز تقسیم می‌ شود.

تست گرما : شیشه سکوریت معمولاً می‌ تواند تغییر دما را بهتر تحمل کند. برای تست، می‌ توانید یک ظرف داغ را بر روی شیشه بگذارید. سپس اگر شیشه دچار ترک و شکستگی نشود، می توان گفت شیشه سکوریت است. البته این روش باید با رعایت نکات ایمنی و احتیاط انجام شود زیرا ممکن است شیشه بشکند.

شرکت کامادربا بیش از 20 سال سابقه درزمینه تولید، فروش، نصب و تعمیر انواع شیشه سکوریت از جمله شیشه نما، شیشه بالکنی، شیشه حمام، پارتیشن شیشه ای، آلاچیق شیشه ای و… بهترین و با کیفیت ترین خدمات را به شما مشتریان عزیز ارائه می دهد. همچنین با بهره مندی از کارشناسان مجرب و گواهینامه بین المللی، کیفیت محصولات و خدمات خود را تضمین می کند. برای دریافت و کارشناسی رایگان می توانید با شماره های 02144335292-44305316 تماس بگیرید. برای ارتباط با مدیریت به پیج اینستاگرام ما مراجعه کنید.