کرکره برقی، شاید ظاهر بسیار ساده ای داشته باشند و شما هنگام مشاهده دربی کرکره ای آهنی را مشاهده کنید، که حرکت می کند؛ اما لازم به ذکر است که نصب و اجرای آن مراحل پیچیدهای دارد، که افرادی بدون داشتن تخصص نمی توانند آن را انجام دهند. اجرای صحیح نصب کرکره برقی، می تواند عمر مفید این دستگاه را افزایش داده و باعث آن شود که درب کرکره ای به درستی کار کند.
در قدیم کرکره ها، به صورت چوبی و آهنی بوده و با دست بالا و پایین میشدهاند. اما به مرور، نسل جدیدتری از این لوازم روی کار آمده و کرکره های سنتی جای خود را به کرکره های برقی با ظاهری مدرن و اتوماتیک دادهاند. کرکره های برقی با نیروی برق کار می کنند و به وسیله یک ریموت کنترل می شوند.
نصب و اجرای کرکره برقی مراحل مختلفی دارد، که در ادامه برای شما به صورت مختصر بیان خواهیم کرد.
1_ در مرحله ی اول اجرا باید محل نصب کرکره را مشخص کنید.
2_ بعد از مشخص شدن جایگاه افقی و عمودی کرکره جهت اجرا، مرکز آن را مشخص کرده و با دریل سوراخ کنید.
3_ محل نصب ریل هایی برقی را مشخص کنید.
4_ بعد از مشخص کردن جای ریل ها، آن ها را در مکان مورد نظر قرار دهید و به دقت علامت گذاری کنید.
5_ ریل ها را در مکان مورد نظر با پیچ محکم کنید.
6_ کرکره را با پیچ به دیوار متصل کنید
7_ برقکاری کرکره را کامل کنید.
قفل برای کرکره برقیبا این کار حفاظت از مکان مورد نظر را به طور چشمگیری افزایش خواهید داد. این قفل ها یک وسیله ی جانبی برای کرکره به حساب می آیند و بعد از نصب و اجرای درب کرکره ایی، می توان آن را به کرکره برقی جوش داد.
این کرکره ها که جهت نصب و اجرا در ساختمان ها مورد استفاده قرار میگیرد، قیمتهای متفاوتی دارند.
به کارگیری و اجرای کرکره های برقی، مزیت های فراوانی دارد. استفاده آسان، زیبایی ظاهری، جلوگیری از سرقت، جلوگیری از تبادل حرارتی، نصب سریع، قیمت مناسب و…. از جمله امتیازهای ویژه برای کرکره های برقی است.
شرکت کامادر با بیش از 25 سال سابقهی فعالیت و اجرای بیش از 40 هزار پروژه مختلف، ثابت نموده که در امور خود متخصص بوده و رضایت مشتریان را جلب نموده است.