کرکره های دستی دیگر کم کم از میان برداشته شده اند و جای خود را به کرکره های برقی دادند.
کرکره های برقی صنعتی همانند کرکره های برقی معمولی هستند، با این تفاوت که ممکن است در اندازه های بزرگ تر و مناسب درب کارخانه ها و کارگاه ها و سایر مناطق صنعتی تولید گردند. موتورهای کرکره ای صنعتی نیز از لحاظ مقدار سرعت و قدرت، با هم متفاوت هستند.
۱_ ایجاد امنیت برای منطقه ی مورد استفاده ۲_ دارای ذخیره کننده نیرو، برای استفاده در زمان قطع احتمالی برق ۳_ بی صدا بودن ۴_ باز و بسته شدن خودکار ۵_ سیستم برخورد با مانع ۶_ حرکت با سیستم بالا و پایین ۷_ برخورداری از ترمز اضطراری ۸_ تردد نامحدود ۹_سرعت بالا ۱۰_ ایجاد زیبایی و آراستگی در محیط ۱۱_ تنوع رنگی بالا ۱۲_ مناسب برای هر شرایط آب و هوایی ۱۳_ قابلیت باز و بسته شدن دستی، در صورت نبودن نیروی برق ۱۴_ مقاومت در برابر باد و طوفان های شدید ۱۵_ استحکام بالا ۱۶_ عایق حرارتی و برودتی
استفاده از کرکره های برقی صنعتی، به جای کرکره های سنتی دستی، گزینه ی بسیار مناسب و خوبی جهت جلوگیری از اتلاف انرژی و اتلاف زمان است.
به طور عمده نصب کرکره های برقی چه معمولی و چه صنعتی، کار متخصصین و مهندسین این امر می باشد. همچنین نصب کرکره های برقی صنعتی، با توجه به ابعاد کرکره و نوع تیغه ی مورد استفاده در آن، متفاوت است. نصب کرکره صنعتی با سیستم پایه متحرک، نصب با چرخ دنده و زنجیر و نصب با سه پایه موتور، از روش های نصب این کرکره ها می باشد.
این افزایش کاربرد، به دلیل روی آوری بسیاری از افراد به این دسته از کرکره هاست. این کرکره ها، به راحتی باز و بسته شده و مزیت های بسیار فراوانی دارند، که به آنها اشاره کردیم. شرکت کامادور، یکی از شرکت های موفق در زمینه ی تولید و فروش کرکره های برقی صنعتی می باشد. اگر قصد خرید این نوع از کرکره های صنعتی را دارید، از نمونه کارهای ما مشاهده فرمایید. لحاظ اقتصادی نیز بسیار به صرفه تر هستند؛ همچنین به دلیا تنوع رنگی بالایی که برخوردارند، به راحتی میتوان با استفاده از آن در سایر بخش های ساختمانی، هارمونی به وجود آورد.
شرکت کامادر با بیش از 25 سال سابقهی فعالیت و اجرای بیش از 40 هزار پروژه مختلف، ثابت نموده که در امور خود متخصص بوده و رضایت مشتریان را جلب نموده است.