مغز و فرمانده ی کرکره های برقی، موتور آن است. از موارد مهمی که باید در نصب کرکره های برقی باید به آن دقت نمود، تنظیم حد بالا و پایین کرکره است. موتور کرکره ها معمولاً انواع متفاوتی دارند، که موتور کرکره برقی توبولار یکی از پر استفاده ترین و پرطرفدارترین آنهاست؛ با ما همراه باشید تا شما را با نحوه ی تنظیم حد بالا و پایین کرکره برقی توبولار آشنا سازیم.
این قطعه اصلی ترین عنصر در کرکره برقی است. همین علتی است که تنظیم حد بالا و پایین کرکره را بسیار مهم می کند، که این عمل به وسیله موتور کرکره برقی ممکن خواهد بود.
تنظیم میزان بسته شدن به این دلیل صورت میگیرد که تیغه های درب کرکره برقی، پس از رسیدن به کف توقف کنند و همچنین در زمان بالا رفتن در مقدار مناسب و تعریف شدهای جمع شوند. میکروسوئیچ، در داخل موتور قرار دارد. در کنار هر کدام از این پیچ ها، علامت مثبت و منفی و یک فلاش نمایشگر، جهت چرخیدن به سمت مثبت و منفی وجود دارد.
1_اگر تنظیم حد، به درستی انجام نشود به موتور کرکره برقی، فشار زیادی وارد می شود و امکان دارد در طول زمان سبب خرابی آن شود.
2_ به تیغه ها آسیب جدی وارد می شود.
3_اندکپ، یاتاقان و لوله خراب می شوند.
4_باعث ایجاد سر و صدای زیادی می شود.
در عمل تنظیم حد بالا و پایین کرکره ی برقی، باید به این نکته توجه کرد که میکروسوئیچ های حد بالا و پایین، از نظر ظاهر با هم هیچ تفاوتی ندارند و باید این مورد را با آزمون و خطا متوجه شد.
تنظیم ارتفاع یا حد بالا و پایین رفتن موتور کرکره ی برقی، بعد از مدتی ممکن است به هم بخورد که دلایل مختلفی دارد. دلایلی مانند: عدم استفاده از کاور برای موتور کرکره برقی، وارد شدن ضربات به موتور و یا ورود اشیای خارجی به داخل موتور، درست نبستن و سفت نکردن پیچ های تنظیم سوئیچ توسط نصاب، استفاده نکردن به مدت طولانی از کرکره ی برقی و در نتیجه خشکی آن، رطوبت و زنگ زدگی موتور کرکره، عدم روغنکاری صحیح، ناهماهنگی حرکت دو چرخ دنده و….
پس دقت کنید که نصب کرکره ها را حتماً به نصاب و تکنسین حرفه ای در نصب آن، واگذار نمایید.
شرکت کامادر با بیش از 25 سال سابقهی فعالیت و اجرای بیش از 40 هزار پروژه مختلف، ثابت نموده که در امور خود متخصص بوده و رضایت مشتریان را جلب نموده است.