نمای شیشه ای چیست ؟ و انواع این نما ها کدام است ؟ نمای شیشه ای چه کاربرد هایی دارد ؟ نمای شیشه ای در کجا ها مورد استفاده قرار میگرد ؟ در این مقاله سعی داریم تا برای شما توضیحاتی در مورد نمای شیشه ای شرح دهیم. تا با نمای شیشه ای و انواع آن آشنا شویم پس در ادامه ی مطلب همراه ما بایشد تا با نمای شیشه ای بیشتر آشنا شوید. اگر 60% نمای یک ساختمان را شیشه تشکیل دهد اصطلاحا به آن نمای شیشه ای می گوییم. نمای بیرونی یک ساختمان را مصالح سنگی مانند سنگ های مرمر، اجر های سه سانتی یا هر مدل دیگر از سنگ های های مختلف در قدیم تشکیل میدادند.
اما امروزه نمای ساختمان ها به جای استفاده از این موارد از شیشه استفاده میکنند. و معماران و طراحان امروزه این نما ها را بیشتر ترجیح میدهند و از این نما ها برای زیبایی ساختمان ها استفاده میکنند. و این نما ها جای گزین بسیار مناسبی برای نماهای قدیم شده است. علاوه بر کاربرد هایی زیادی که دارد. باعث زیباتر شدن ساختمان میگردد. و ساختمان را زیبا و مدرن نشان میدهد. نما های شیشه ای یک عایق صدا میباشد که بسیاری از الودگی های صوتی را پوشش میدهد و مانع ورود این صداهای مزاحم به فضای داخلی ساختمان میشود. یک مزیت بسیار خوبی که این نما ها دارند تنوع در رنگ و طرح های آن است. که هر نوع سلیقه ای را پوشش میدهد.
و مشتریان میتوانند طبق سلیقه ی خود رنگ و طرح این نماها را انتخاب کنند. در مقایسه با نمای های ساختمانی سنگی نمای شیشه ای اضافات کمتری را دارد. اینطور بگوییم که نمای شیشه ای یک نمای بسیار مدرن و شیک برای ساختمان ها میباشد. و بیشترین کاربردی که این نماها دارند برای ساختمان های اداری و تجاری میباشد. در ساختمان های اداری و تجاری به علت زیبا بودن و مدرن بودن آن از این نماها استفاده میکنند.از نمای شیشه ای برای ساختمان های مسکونی کمتر استفاده میشود. اگر در یک ساختمان مسکونی از این نما ها استفاده شود با نمای ترمود یا نمای سنگ ترکیب میشود و بعد به اجرا در می آید. علاوه بر زیبایی که دارد ساختمان را پوشیده و مدرن میکند.
همانطور که در مطالب فوق به آن اشاره کردیم در ساختمان های اداری و تجاری از این نما ها بیشتر استفاده میشود و در ساختمان های مسکونی از این نما ها کمتر استفاده میشود و در زمان استفاده از نمای شیشه ای در ساختمان با نمای های سنگی ترکیب میشوند. اما بیشتر معماران از این نما ها برای ساختمان های غیر مسکونی استفاده میکنند. این نما باعث میشود تا ساکنین ساختمان از فضای نور بیشتری استفاده کنند. یکی دیگر از مزیت های نمای شیشه ای این است که باعث میشود ایمنی ساختمان بالا برود یعنی استفاده از این نما باعث امنیت بیشتر در ساختمان میشود و این یک مزیت بسیار خوبی میباشد.
این نما همانطور که در مطالب فوق گفته شد عایق صدا هم میباشد و از ورود آلودگی های صوتی به داخل سختمان جلوگیری میکند. استفاده از این نماها باعث میشود از ورود اشعه ماوراء بنفش خورشید جلوگیری کند و استفاده ی مفید از نور خورشید یکی دیگر از مزایای بسیار خوب این نماها میباشد. که از اشعه ماورا بنفش جلوگیری میکند و میشود با این سیستم استفاده ی مفیدی از نور خورشید داشت. این نما امروزه روز بسیار محبوب و پر طرفدار شده است. و خیلی از معماران از این سبک استفاده میکنند.
استفاده از شیشه های رفلکس این روز ها گسترش زیادی داشته است و خیلی از مردم از این شیشه ها استفاده میکنند. از همین رو در نمای شیشه ای در برج ها و در ارتفاعات بالا بسیار پر کاربرد شده است. ئ از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار شده است. این شیشه ها علاوه بر زیبایی که به نمای ساختمان میدهند باعث میشود نور بسیار خوبی به داخل ساختمان ورود کند. در ادامه ی مطالب به انواع نمای شیشه ای و مزایا و معایب آن ها خواهیم پرداخت پس در ادامه ی مطالب همراه ما باشید.
نمای شیشه ای فریم لس به چه صورت است ؟ استفاده از این نما به این صورت میباشد که سطح نما به وسیله ی پروفیل های فلزی شبکه بندی میشوند و سپس فریم نما در داخل آن قرار میگیرد. در این نما فریم ها دارای لاستیک های مخفی برای آب بندی و هوا بندی وجود دارد و شیشه به راحتی و خیلی آسان بر روی آن قابل نصب و اجرا میباشد. یکی از خصوصیت هایی که این فریم ها دارند این است که دارای رنگ بندی های مختلفی میباشد.
نمای کرتین وال یکی از نمای های به روز و مدرنی میباشد که با ترکیبی از پروفیل آلومینیومی به عنوان سازه و لاستیک های آب بندی و هوا بندی میباشد. در این نما انواع ضخامت شیشه ی دو جداره از 18 تا 40 میلی متر قابل نصبو اجرا میباشد.
نمای شیشه ای اسپایدر در فروشگاه ها و ساختمان های اداری و تجاری کاربرد های بسیار زیادی دارند و بیشتر در این مکان ها از این نما استفاده میشود. این نما توانسته کمنرین میزان استفاده از فلزات و فریم ها را داشته باشد و در عین حال ایمنی بسیار بالای هم دارد.
در سرتاسر جهان، روند رو به رشدی در استفاده از نمای شیشه ای برای ساختمانهای تجاری و ویترین فروشگاه ها وجود دارد که ناشی از افزایش تمایل به سایههای خورشیدی و کنترل بهتر روشنایی روز و بهره وری انرژی در سراسر ساختمان است. نمای شیشه ای لوور دارای اسلایدهای شیشه ای که موازی با یکدیگر می باشند است. این نوع نمای شیشه ای روی یک مسیر قرار گرفته اند. به گونه ای که می توان به طور هماهنگ باز و بسته شوند تا جریان هوا و نور را از طریق پنجره کنترل کنند. پنجره های شیشه ای می توانند طرح های عمودی یا افقی باشند. رایج ترین مکان ها برای این نوع شیشه در نمای ساختمان، رستوران یا ویترین فروشگاه است. هدف اصلی لوور ایجاد یک پوسته بیرونی برای سایه خورشیدی است. به طور معمول، شیشه ها میتوانند برای کنترل نور خورشید و ایجاد سایه بچرخند.
در نمای شیشه ای بالکن از یک دیوار شفاف و مجموع چند پنل شیشه ای استفاده میشود. این نما امروزه بسیار طرفداران زیادی پیدا کرده است. و باعث استفاده مفید از فضای بالکن میشود و دارای ایمنی بسیار بالایی هم برخوردار است. استفاده از این نما باعث میشود از ورود آلودگی های صوتی به داخل خانه جلوگیری شود و همچنین استفاده از این نما این امکان را میدهد تا حتی بچه ها هم از این فضا استفاده کنند و دیگر برای ورود بچه ها به بالکن نگرانی به وجود نیایید. در این مقاله با نمای شیشه ای و انواع آن آشنا شدیم و دانستیم که نمای شیشه ای چیست و چه کاربرد های دارد.
شرکت کامادر با بیش از 25 سال سابقهی فعالیت و اجرای بیش از 40 هزار پروژه مختلف، ثابت نموده که در امور خود متخصص بوده و رضایت مشتریان را جلب نموده است.