برای اتوماتیک کردن درب های پارکینگ از جک استفاده می شود. با توجه به ابعاد درب و فضای موجود برای باز و بسته شدن از جک های متفاوتی استفاده می شود. در صورتی که درب ها فضای کافی برای باز و بسته شدن در داخل را نداشته باشند از جک پارکینگی بیرون بازشو استفاده می شود. حال کارکرد این جک ها به چه صورت است و چگونه نصب می شود؟ با ما در ادامه همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم.
امروزه به دلیل افزایش جمعیت و تردد بالای اتومبیل ها در برج ها و مجتمع های مسکونی و اداری نیاز به درب اتوماتیک بیشتر از گذشته احساس می شود. درب هایی که تنها با فشردن دکمه ریموت باز و بسته می شوند. از مزایای این درب ها علاوه اینکه برای ساکنین رفاه فراهم می کند بلکه از اتلاف زمان جلوگیری می کند. با جک های پارکینگی درب های دستی اتوماتیک می شوند.
با توجه به کارکرد و نوع ساختار درب ها جک های متفاوتی در بازار موجود می باشد. همچنین با توجه به نوع نصب جک ها به دو نوع جک پارکینگی بیرون بازشو و جک پارکینگی معمولی تقسیم می شود. به طور معمول جک ها به گونه ای نصب می شود که درب ها به داخل باز و بسته می شود. اما در برخی موارد در داخل فضای کافی برای باز و بسته شدن درب وجود ندارد بنابراین از جک های بیرون بازشو استفاده می شود.
همان طور که اشاره کردیم تنوع در جک ها به دلیل نوع کارکرد و ساختار درب زیاد است. بهترین گزینه ها در جک های بیرون بازشو هیدرولیکی و تلسکوپی می باشد. برای خرید این نوع جک ها به طول شفت آنها دقت کنید. طول شفت بلندتر برای این نوع درب ها مناسب است.
نکته ای که در خصوص نصب این نوع جک ها دارد ایسنت که برخلاف جک پارکینگی معمول که در پایین درب نصب می شود، در بالای درب نصب می شود. بنابراین باید فضای کافی برای نصب داشته باشید.
قطعاتی به صورت مشترک در همه جک ها وجود دارد که با توجه به برند و نوع آن قطعه های کمتر یا بیشتر دارد. این قطعات شامل :
در ابتدا برای زیرسازی باید صفحه با پنل را روی درب پارکینگ درست مانند نصب سایر جک های داخل بازشو نصب کرد. سپس برای نصب اهرم ها و بازوهای جک باید پایه و پلیت را در بالای جک نصب کرد. دلیل موقیت نصب در بالای درب اینست که در اثر برخورد افراد یا اتومبیل با جک در بیرون از پارکینگ آسیب نبیند. ابعاد این پلیت ها از 5-7 سانتیمتر متغیر است.
بعد از نصب پایه و پلیت بر روی درب بازوهای جک بر روی آن سوار می شود. این مرحله دشوار است و نیاز به تبحر و تجربه کافی دارد. زیرا توجه به زاویه جک بسیار مهم است.
بعد از اتمام نصب بازوها نوبت به اتصالات برقی و انجام سیم کشی می رسد. بهتر است قبل از نصب به نوع سیم کشی و نزدیکی به جریان برق اطمینان حاصل کنید تا نیاز به سیم کشی زیاد نداشته باشد.
بعد از انجام سیم کشی باید موتور، برد و تابلوی فرمان را روی درب نصب کرد.
فلاشر، سنسورهای چشمی در قسمت تحتانی درب نصب می شود. باید دقت کنید که روبروی آن مانعی وجود نداشته باشد.
تنظیم ریموت (کد دهی) و برنامه های مرتبط با زمان بندی باز و بسته شدن درب آخرین مرحله از نصب این نوع جک می باشد. نکته : حتما توجه داشته باشید چند بار بعد از اتمام کار درب را با ریموت باز و بسته کنید و از کارشناس مربوطه راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
شرکت کامادر با بیش از 25 سال سابقهی فعالیت و اجرای بیش از 40 هزار پروژه مختلف، ثابت نموده که در امور خود متخصص بوده و رضایت مشتریان را جلب نموده است.